Massatge californià terapèutic per a embarassades

A mida que els mesos de gestació van passant hi ha zones del cos que es comencen a ressentir, bé per l'augment de pes (zones com ara les lumbars, les cames, turmells i els peus, etc… pateixen bastant), bé per la reestructuració posicional que anem fent (cervicals, dorsals, etc..) o bé per la transformació general que va apareixent (s'eixamplen els malucs, apareixen les retencions de líquids, etc…).

Des del massatge californià per a embarassades, amb el plànol físic, aconsegueixo alleujar aquests malestars musculars que es donen d'aquests canvis, doncs mitjançant les diferents tècniques de les que disposo, allibero aquelles zones més carregades. Per un altre banda, obtindràs una activació de la circulació i per tant una millora en quan a la retenció de líquids. Sortiràs hidratada i amb la pell més elàstica.

A nivell mental, obtindràs una relaxació profunda, una baixada de pulsacions i una desconnexió total, que duc a terme a través de l'ambient creat, la música, la posició fetal, la calor i els olis vegetals (aptes per a embarassades).

En el mapa emocional, t'ofereixo un espai de quietud i un indret per tu i el teu nadó per tal de poder harmonitzar el terrabastall hormonal que comporta el procés de l'embaràs.

El massatge per embarassades el porto a terme amb tècniques de costat i boca a munt (aquest últim depenent del mes de gestació) perquè en tot moment la comoditat de la mare i la del futur nadó estiguin garantides. La idea del massatge per a embarassades està adaptada a les circumstàncies i canvis fisiològics del moment.

Tarifes (2019)

Massatge amb hamacats: 60 minuts: 55 eur /// 75 minuts: 60 eur /// 90 minuts: 65 eur /// 120 minuts: 100 eur
Suplement olis essencials: 5 euros

La reserva serà sempre sota cita prèvia, bé contactant-me via mail o bé via telèfon.

Si vols algun massatge de zones localitzades, com ara peus, espatlla, cara, etc.. pregunta'm.