Massatge californià post part

El post part és un moment de sensacions trobades. Per un cantó, l'enorme felicitat que comporta l'arribada d'un nadó i per una altre la gran quantitat de canvis que se succeeixen.

Des de la meva pròpia experiència, el post part ha estat un dels moments on més he agraït i he necessitat un massatge californià.

A nivell físic, perquè tant de l'embaràs com del part, el cos ha sofert trastorns. Des dels quilos de més passant per les noves postures degut al petit que tenim entre nosaltres i la lactància entre d'altres, és quan el cos necessita més que mai un bon massatge i una bona distensió muscular.

A nivell psíquic, amb els plors del nadó, la falta d'hores de son, l'adaptació a la nova situació, la sensació de no arribar a res, etc... fa que un espai d'hora i mitja per a TU, sigui el millor regal per agafar piles.

Des del punt de vista emocional, per aquelles que heu estat i sou mares, sabeu el terrabastall hormonal i emocional que es dona en molts casos al donar llum. Un massatge us aportarà confort i forces anímicament.

I pots venir a la consulta amb el teu bebé. El pots tenir a dins (però et costarà més desconnectar perquè fan sorollets) o bé, venir amb algú que te'l cuidi i s'esperi.

Tarifes (2019)

Massatge amb hamacats: 60 minuts: 55 eur /// 75 minuts: 60 eur /// 90 minuts: 65 eur /// 120 minuts: 100 eur
Suplement olis essencials: 5 euros

La reserva serà sempre sota cita prèvia, bé contactant-me via mail o bé via telèfon.

Si vols algun massatge de zones localitzades, com ara peus, espatlla, cara, etc.. pregunta'm.